Kok

Restaurant De Provenier Restaurant de Provenier

De student word onderdeel van het team die met de mooiste dagverse producten werkt en mooie en bijzondere creaties uit de keuken meegeeft.

Naar wie zijn wij op zoek?

Basisvaardigheden + kennis, meedenkend, creatief, zelfstandig, enthousiast

Wat biedt het bedrijf?

Deel van enthousiast en creatief team met doorgroei mogelijkheden

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder