Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

Bierbrouwerij Sint Servattumus bierbrouwassistent in opleiding

assisteren in alle facetten van het productieproces van bier; van brouwen tot en met verpakken. je werkt met de vaste werknemer samen. wekelijks worden er producties van ongeveer 600 liter bier gebrouwen of afgevuld. werktijden zijn van 8:00-16:30 uur, dus dan dien je beschikbaar te zijn.

Naar wie zijn wij op zoek?

graag iemand met grote belangstelling voor het bierbrouwproces

Wat biedt het bedrijf?

de mogelijkheid om kennis te maken met alle facetten van het bierbrouwen

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
  • P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

lees verder