Retailmanager

Ton Kanters gezond genieten Schijndel

Ton Kanters gezond genieten is een uitstekende stageplek voor studenten food professional. Het is een unieke mogelijkheid om alles te leren over voeding én klanten. Bij Ton Kanters staan namelijk kwaliteit en klantvriendelijkheid centraal. Binnen de winkel zijn een aantal taken van belang. In de keuken worden verse producten bereid, de winkel moet worden bevoorraad en aan de kassa worden de klanten geholpen en geadviseerd. In de winkel kan de student ervaring opdoen over hoe een product het beste wordt verkocht en wat van belang is voor de klant.

Naar wie zijn wij op zoek?

Het is belangrijk dat de student gemotiveerd is, zelfstandig kan werken, flexibel is in de taken die hij/zij vervult en dat hij/zij oog heeft voor detail. Ook is klantvriendelijkheid erg belangrijk.

Wat biedt het bedrijf?

Binnen het bedrijf is er een doorgroeimogelijkheid tot leidinggevende en ook is er kans op een vaste aanstelling. De medewerkers vormen een erg hecht team.

Wat ga je leren?

  • Werkt mee aan hospitality, advies en verkoop
  • B1-K1-W1 Ontvangt klanten en verleent service
  • B1-K1-W2 Voert (advies)gesprekken
  • B1-K1-W3 Handelt de verkoop af
  • B1-K1-W4 Ondersteunt het retailteam tijdens de werkzaamheden
  • Begeleidt retailondersteunende processen
  • B1-K2-W1 Begeleidt de goederenstroom
  • B1-K2-W2 Begeleidt de artikelpresentatie en/of visual merchandising
  • B1-K2-W3 Informeert retailteam over trends, bedrijfsvoering en visie
  • B1-K2-W4 Initieert en/of begeleidt verbeterprocessen binnen de eigen afdeling of vestiging
  • B1-K2-W5 Profileert de organisatie in de lokale markt
  • Voert taken omtrent personeelsmanagement uit
  • B1-K3-W1 Maakt werkplanningen
  • B1-K3-W2 Voert activiteiten uit ten behoeve van in- en uitstroom van medewerkers
  • B1-K3-W3 Voert activiteiten uit ten behoeve van beoordelen en ontwikkelen van medewerkers
  • B1-K3-W4 Voert activiteiten uit ten behoeve van het verzuimbeleid
  • Geeft tactisch leiding aan de eigen afdeling of vestiging
  • B1-K4-W1 Stelt doelstellingen op voor de eigen afdeling of vestiging
  • B1-K4-W2 Interpreteert beschikbare operationele gegevens voor strategische verbeteringen
  • B1-K4-W3 Onderzoekt nieuwe kansen

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder