Medewerker productietechniek

KES B.V. Leerling Constructiewerker/Lasser (BBL)

Word jij enthousiast van het maken van metalen constructies en woon je in de omgeving van Amsterdam? Dan is het BBL-opleidingstraject voor leerling lasser echt wat voor jou! Binnen dit opleidingstraject leer jij om metalen constructies te maken voor een gave opdrachtgever. Je gaat 4 dagen per week aan de slag als lasser en 1 dag in de week naar school. In de praktijk ben je bezig met metaalbewerking én je verdient een goed salaris! Als leerling lasser word jij opgeleid tot een vakman binnen de metaalbewerking. Staal, rvs en aluminium, op de werkplaats ga jij met verschillende materialen aan de slag. Losse onderdelen bevestig jij vanaf een technische tekening aan elkaar tot een gave constructie. Kortom, je gaat lassen! Daarnaast zal je ook bezig zijn met het uitlezen van constructietekeningen, zagen, vijlen, boren, snijbranden, buigen, verbinden en verspannen. Wat je ook doet, jij zorgt ervoor dat mooie metaal constructies ontstaan!

Naar wie zijn wij op zoek?

Om te kunnen starten met dit opleidingstraject ga jij in starten met een BBL-opleiding in de richting van Constructiewerker/lasser. Daarnaast neem jij het volgende mee: - Techniek is helemaal jouw ding en je staat in je vrijetijd dan ook graag met gereedschappen in handen - Je hebt (bijna) je vmbo diploma opzak - Je bent gemotiveerd en leergierig. Eén dag in de week naar school is geen probleem! - Jij bent in het bezit van rijbewijs B of je bent bereid om deze z.s.m. te gaan behalen.

Wat biedt het bedrijf?

Werken en leren bij KLM Equipment Services betekend hard werken, maar ook een gave baan met toekomstperspectief! Eén dag in de week heb jij een terugkom dag op school. De andere 4 dagen per week ben je lekker aan het werk een verdien je een goed salaris: - Salaris tussen de €1.300 en €2.300 bruto per maand (afhankelijk van leeftijd en studiejaar) - Geen kosten voor je studie! Wij betalen jouw schoolgeld en boeken! - Een contract voor de duur van je opleiding en na het behalen van je opleiding een vaste baan! - Een goede reiskostenvergoeding, ook als je met het OV gaat - Persoonlijke & studie begeleiding van jouw persoonlijk leermeester en een coach van Maintec - Extra praktijktrainingen zoals extra lascursussen - Fijne collega's, waaronder ook veel leerlingen - Een gave BBL werk en leerplek met doorgroei mogelijkheden!

Wat ga je leren?

  • Vervaardigt producten en/of onderdelen
  • B1-K1-W1 Bereidt de werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Vervaardigt en/of bewerkt het product
  • B1-K1-W3 Meet en controleert het product en/of onderdeel
  • B1-K1-W4 Rondt de werkzaamheden af en levert het (metaal)product op

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder