Steigenberger Airport Hotel Amsterdam
Als Trainee Food & Beverage werk je allround in de F&B outlets van het hotel als operationale ondersteuning. Je draagt zorg voor een soepele dagelijkse gang van zaken in het Patio Restaurant, de Sports & Media Bar of de Banqueting afdeling. In het Patio Restaurant wordt dagelijks een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd en lunch en diner voor groepen in buffetvorm. Bij de Banqueting afdeling ben je mede verantwoordelijk voor een goed verloop van A tot Z. In de banqueting zorgen we dagelijks voor de verschillende meetings en events, variƫrend van autoshows tot galadiners en zakelijke meetings. In de trendy Sports & Media Bar ben je verantwoordelijk voor je eigen wijk en bezorg je onze gasten een relaxte avond. In deze dynamische bar, welke ook van buitenaf toegangelijk is, genieten onze gasten van de informerle setting, de sportwedstrijden op teleivise en het Sports & Grill bar concept. Op dagelijkse basis werk jij met gasten, sta je hen correct en gastvrij te woord.
Wat ga je leren?
- Treedt op als aanspreekpunt voor klanten/gasten
- B1-K1-W1 Ontvangt de klant/gast
- B1-K1-W2 Informeert en adviseert de klant/gast
- B1-K1-W3 Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten
- B1-K1-W4 Signaleert en behandelt klachten
- B1-K1-W5 Onderhoudt in- en/of externe contacten
- B1-K1-W6 Werft klanten/gasten en opdrachten
- Voert administratieve en financiële processen uit
- B1-K2-W1 Stelt informatiemateriaal samen
- B1-K2-W2 Houdt financiële administratie bij en handelt transacties af
- B1-K2-W3 Houdt de administratie bij
- B1-K2-W4 Doet voorstellen voor aftersales of aanpassing van de dienstverlening
- Realiseert commercieel aanbod
- P2-K1-W1 Promoot producten en diensten
- P2-K1-W2 Stelt een passend aanbod op met gerelateerde services en producten
- P2-K1-W3 Maakt een prijsberekening bij het aanbod