De Ambachterij Henrik Wullems Leidinggevende bakkerij, Patissier, Uitvoerend bakker, Zelfstandig werkend bakker
Je komt in een jong bedrijf terecht, als je gedreven en gemotiveerd bent kan je bij ons alles leren. We zijn altijd op zoek naar gedreven leerlingen die het beste uit hun opleiding willen halen, en klaar zijn voor een mooie bakkerij baan in de bakkerij/patisserie wereld. Ik zou zeggen kom een keer langs, geheel vrijblijvend. en laat je verassen in onze bakkerij. Werkzaamheden van het beste brood, het lekkerste ijs, het mooiste gebak, de leukste chocolade creaties. Welkom
Naar wie zijn wij op zoek?
Doorzetten, gedreven, teambuilding.
Wat biedt het bedrijf?
Mogelijkheid tot een baan na je opleiding. Jong en gedreven team. Omgaan met de beste grondstoffen, maken tot de mooiste producten. Je de beste vakman/vrouw proberen te maken
Wat ga je leren?
- Bereidt patisserieproducten
- B1-K1-W1 Plant de productie van patisserieproducten
- B1-K1-W2 Bereidt de productie van patisserieproducten voor
- B1-K1-W3 Bereidt patisserieproducten
- B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt patisserieproducten
- B1-K1-W5 Decoreert en werkt patisserieproducten af
- B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van de patisserieproducten
- B1-K1-W7 Verpakt en presenteert patisserieproducten en halffabrikaten en slaat deze op
- B1-K1-W8 Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
- Bevordert de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het assortiment
- B1-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
- B1-K2-W2 Bereidt nieuwe of vernieuwde patisserieproducten aan de hand van nieuwe receptuur
- B1-K2-W3 Ontwerpt en verzorgt de presentatie van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
- B1-K2-W4 Maakt de kost- en verkoopprijsberekening van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
- B1-K2-W5 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
- B1-K2-W6 Informeert en adviseert over nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat