Manager / ondernemer horeca

Beach restaurant Prince George Join Ons Strandpaviljoen Avontuur!

Als stagiaire 'manager' ben jij een van ons, een sfeermaker, en ben jij een belangrijk onderdeel van ons team, doormiddel van een platte hiërarchie, werken wij met de gedachte één team één taak. Als sfeermaker stagiaire stuur jij ons team van juniors aan, en ben jij hun aanspreekpunt van de dag. Daarnaast ben jij ook het gezicht voor de gasten en zorgt ervoor dat elke dag op rolletjes loopt. Je motiveert en coacht de juniors om te zorgen dat zij zelfstandig de gasten in de watten kunnen leggen en iedereen met een goed gevoel ons restaurant verlaat. Houd jij ervan om de gasten te verwennen, ben je een echte team player, zit het coachen van andere in je bloed en lijkt het je leuk om in een groeiende horecagroep te werken? Dan ben jij degene die we zoeken

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat Je Gaat Leren: Gastvrijheid Skills: Ontwikkel klantgerichtheid en communicatieve vaardigheden. Teamwork: Werk samen met een diverse groep mensen in een positieve en stimulerende omgeving. Stressmanagement: Leer om te gaan met drukke periodes en behoud toch een glimlach. Kennis van de Horeca: Van de keuken tot aan de bar, bouw expertise op in verschillende aspecten van de horeca.

Wat biedt het bedrijf?

- mooiste werkplek die er is ( HET STRAND) - Hecht team - Nieuw bedrijf -

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

Video Link

lees verder