Kok

Zilte Zoen Schoorl Gastheer/-vrouw De leukste opleidingsplek, en gezellige collega's waar wij jou graag helpen.

Alle voorkomende werkzaamheden die betrekking hebben op het horecabedrijf, rekening houdend met opleidingsjaar en -niveau. Er wordt van de leerling verwacht serieus om te gaan met je opleiding. Natuurlijk helpen wij je graag. Ook moet de leerling gezellig zijn en graag willen werken in teamverband.

Naar wie zijn wij op zoek?

Leergierig , gezellig, spontaan,sociaal.

Wat biedt het bedrijf?

Natuurlijk is het heel leuk wanneer je het vak en opleiding bij ons hebt afgerond en geslaagd bent je blijft werken in ons mooie restaurant. Horeca is zo'n mooi vak wij vinden het heel leuk als wij jou kunnen helpen om te bouwen aan jouw toekomst.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder