Kok

Zilte Zoen Schoorl Kok met passie en creativiteit

Alle voorkomende werkzaamheden die betrekking hebben op het horecabedrijf, rekening houdend met opleidingsjaar en -niveau. Er wordt van de leerling verwacht serieus om te gaan met je vak en opleiding.

Naar wie zijn wij op zoek?

Leergierig, gezellig,creatief,samenwerken.

Wat biedt het bedrijf?

Een fijne werkplek in een hecht keukenteam waar iedereen er toe doet, waar gerechten worden ontwikkeld en er veel creativiteit heeft en de trends volgt maar meestal voor is.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder