Zilte Zoen Schoorl
Alle voorkomende werkzaamheden die betrekking hebben op het horecabedrijf, rekening houdend met opleidingsjaar en -niveau. Er wordt van de leerling verwacht serieus om te gaan met je vak en opleiding.
Naar wie zijn wij op zoek?
Gezellig, gastvrij en leergierig.
Wat biedt het bedrijf?
We bieden een mooie werkplek met aandacht voor jou opdrachten en opleiding.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
lees verder