Kok

Lo Solé, Ambachtelijk IJs, Lunch en Diner Horecatopper gezocht voor ons veelzijdig, dynamisch en gezellig horecabedrijf in hartje Sevenum.

Wij bieden een zeer veelzijdige functie met heel veel uitdaging en leerpunten. Jouw taken zullen o.a. zijn: mise en place maken van keuken (groenten snijden/vleesspiezen maken/soepen maken/etc.) bereiding van buffetten lunch en/of diner meedraaien in de keuken mogelijkheid tot het leren van ambachtelijke ijsbereiding eventueel meehelpen bij de coupesbereiding en het scheppen van handijs aan de balie Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf en werken met een team van circa 25 in de leeftijd van 15 t/m 35 jaar. Wij hebben zowel binnen als buiten circa 80 zitplaatsen en voor de kleinsten hebben wij een leuke kinderspeelhoek. Verder hebben wij ook een apart zaaltje, dat wij bij het restaurant kunnen betrekken. Wij zijn naast een ijssalon ook een restaurant, waar wij gedurende de hele dag eten serveren (onze keuken is geopend van 11.30 tot 20.00 uur), wij serveren dus zowel lunch als diner, maar bieden ook take away. Ook op locatie verzorgen wij diverse buffetten, hapjes en ijs.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent gastvrij in hart en nieren, je bent flexibel, gemotiveerd en een echte teamplayer. Je bent leergierig. Je toont graag initiatief. Je vindt het leuk om met eigen ideeën te komen.

Wat biedt het bedrijf?

Wat biedt het leerbedrijf de student? Als leerbedrijf bieden wij een kans op een vaste aanstelling binnen ons veelzijdig horecabedrijf. Wij kunnen een divers takenpakket aanbieden, naar gelang wat je wilt of dient te leren vanuit de opleiding. Wij zijn bereid om voldoende tijd in jou te investeren, zodat jij goed kunt functioneren en veel kunt leren. Wij werken met een jong en gezellig team, die geregeld samen leuke dingen ondernemen. Wij bieden fijne horecatijden en veel afwisseling, waardoor je werk nooit saai zal zijn. Wij bieden tevens de mogelijkheid om jouw het ijsvak te leren, dus het zelfstandig draaien van ambachtelijk ijs. Wij hebben hiervoor een speciaal ingerichte ijskeuken.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder