Lo Solé, Ambachtelijk IJs, Lunch en Diner Horecatopper gezocht voor ons veelzijdig, dynamisch en gezellig horecabedrijf in hartje Sevenum.
Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf en werken met een team van circa 25 in de leeftijd van 15 t/m 35 jaar. Wij hebben zowel binnen als buiten circa 80 zitplaatsen en voor de kleinsten hebben wij een leuke kinderspeelhoek. Verder hebben wij ook een apart zaaltje, dat bij de zaak betrokken kan worden. Wij zijn naast een ijssalon ook een restaurant, waar wij gedurende de hele dag eten serveren (onze keuken is geopend van 11.30 tot 20.00 uur), wij serveren dus zowel lunch als diner. Ook op locatie verzorgen wij diverse buffetten, hapjes en ijs. Wij bieden een zeer veelzijdige functie met heel veel uitdaging en leerpunten. Jouw werkzaamheden zullen o.a. zijn: Bedieningswerkzaamheden Gasten ontvangen Reserveringen aannemen Eventueel aansturen van personeel Takenverdeling maken voor personeel Bereiden van ijscoupes Aan de ijsschepbalie ijsbestellingen maken Drankjes bereiden Mise en place maken bij de coupesbereiding Voorraadbeheer Dagelijkse schoonmaak Extra gastencontact
Naar wie zijn wij op zoek?
Je bent gastvrij in hart en nieren, flexibel, gemotiveerd en een echte teamplayer. Je werkt graag met gasten en het liefst wil je de verwachtingen van de gast overtreffen. Je bent leergierig en toont graag initiatief. Je vindt het ook leuk om eigen ideeën aan te dragen.
Wat biedt het bedrijf?
Als leerbedrijf bieden wij een kans op een vaste aanstelling binnen ons veelzijdig horecabedrijf. Wij kunnen een divers takenpakket aanbieden, naar gelang wat je wilt of dient te leren vanuit de opleiding. Wij investeren graag tijd in jou, zodat jij het vak goed kunt leren. Wij werken met een jong en gezellig team, die geregeld samen leuke dingen ondernemen. Wij bieden fijne horecatijden en veel afwisseling, waardoor je werk nooit saai zal zijn.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers