Steakhouse Amadeus Silvolde Zelfstandig werkend kok niveau 3 BBL
Bij Amadeus kom je terecht in een gezellig jong team, waar ruimte is voor gezelligheid, maar zeker om te leren. Je werkt in de desbetreffende afdeling van je opleidingskeuze en samen met je leermeester werk je aan je taken. Wij verwachten enthousiasme en eigen initiatief van jou en wij leren jou zelfstandigheid, stressbestendigheid, vakkennis d.m.v. regelmatig goede feedback.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij vinden eigen initiatief en doorzettingsvermogen erg belangrijk
Wat biedt het bedrijf?
Bij ons zijn er doorgroeimogelijkheden. Ook kan je het volgende jaar een leerplek krijgen in ons andere bedrijf. Ook is er een kans op vaste aanstelling na je opleiding. Regelmatig organiseren wij gezellige dingen om elkaar beter te leren kennen en om de sfeer binnen het team te stimuleren.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan