Leidinggevende bediening

De Heksenboom Enthousiaste leerling gezocht

Tijdens je stage laten we je graag alle kanten van het vak zien. We brengen graag de passie die hoort bij horeca aan je over en laten je zien hoe afwisselend het mooie vak is, wat er komt kijken bij het runnen van een restaurant en brengen de theorie van school graag bij ons in de praktijk. Vanzelfsprekend kun je zelf aangeven wat je graag wilt leren tijdens je stage, zodat we hierop in kunnen spelen. Bij deze stage komen ook extra taken naar voren, als bijvoorbeeld het bijhouden en bestellen van de voorraad, het bespreken van partijen van gasten, alsook het uitwerken van deze aanvragen.

Naar wie zijn wij op zoek?

We leiden graag enthousiaste leerlingen op. Op school heb je al veel in de theorie geleerd, maar binnen ons restaurant brengen we het graag in praktijk en krijg je meer dan voldoende oefenmogelijkheden. Je bent gastvriendelijk, collegiaal en staat open om veel te leren.

Wat biedt het bedrijf?

Je komt binnen, binnen een sociaal en hecht team. Iedereen telt mee en samen maken we het graag onze gasten naar de zin. We leiden graag medewerkers op, waarbij geen vraag van jou te veel is. Na afloop van je stage is er veelal een mogelijkheid om te blijven werken, waarna je door kunt blijven leren. Niet alleen leren we je graag alles wat er bij horeca komt kijken, voeren we dit tijdens je stage uit, werken we aan je opdrachten, maar ontspannen we ook na afloop van de werkdag met een drankje met het team!

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder