Leidinggevende bediening

Hotel Café Restaurant 't Vertrek Leidinggevende in de horeca – Leer, motiveer en groei bij 't Vertrek Boxmeer!

Kom stage lopen bij een groeiend, pas gerenoveerd bedrijf! Met 34 hotelkamers, brede doelgroep, een leuk restaurant en gezellig team is er voor ieder wat wils. Als student leidinggevende bediening bij 't Vertrek Boxmeer leer je hoe je een team aanstuurt en de ultieme gastbeleving creëert. Je werkt in het restaurant waar je medewerkers motiveert, service coördineert en zorgt dat alles soepel verloopt. Je start je werkdag met een briefing en controleert of alles klaarstaat. Tijdens de service houd je overzicht, spring je bij waar nodig en stuur je het team aan. Je leert hoe je gasten optimaal bedient, problemen oplost en de omzet verhoogt door upselling. Je ontwikkelt vaardigheden in leiderschap, planning, communicatie en gastvrijheid. Na afloop bespreek je de dag met het team en leer je evalueren. Wil jij groeien in de horeca en een team leren leiden? Dan is deze leerplek perfect voor jou!

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, representatieve en leergierige stagiair die een passie heeft voor de horeca. Je bent vriendelijk, communicatief vaardig en weet hoe je gasten een warm welkom geeft. Daarnaast ben je flexibel inzetbaar en niet bang om hard te werken in een dynamische omgeving. Je bent: gastvrij, een teamplayer, stressbestendig, oplossingsgericht, flexibel en bereid om in de avonden en weekenden te werken.

Wat biedt het bedrijf?

Bij 't Vertrek Boxmeer krijg je een unieke kans om te leren en jezelf te ontwikkelen in een bruisende horecazaak. Je werkt in een gezellig en professioneel team, waar ruimte is om vragen te stellen en nieuwe dingen te leren. Als stagiair ben je een volwaardig lid van het team en krijg je de begeleiding die je nodig hebt om je vaardigheden en zelfvertrouwen te vergroten.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

lees verder