Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Brasserie Thuys Kom werken in de mooiste horecagelegenheid van Sint-Michielsgestel en omstreken en voel je Thuys

De student neemt reserveringen aan en plant de gasten in op tafelnummer. Bij binnenkomst ontvangt de student de gasten. De student neemt de bestelling op. De bestelling kan de student maken en/of uitserveren. Daarnaast ook diverse schoonmaak en onderhoud werkzaamheden. De student ondersteunt bij het maken van de bestelling en controleert de ingekomen goederen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Gastgericht, uiterlijke verzorging en een vrolijke lach staan bij ons hoog in het vaandel. Goed samen kunnen werken vinden wij zeer belangrijk.

Wat biedt het bedrijf?

Een prettige werksfeer en kans op een vaste aanstelling

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder