Orientaals Restaurant Tzong Don Oosters a la carte restaurant zoekt jou!
Reserveringen aannemen. Tafels klaarmaken voor de reserveringen. Gasten ontvangen, bestellingen opnemen, gerechten en drankjes uitserveren, tafels afruimen en opdekken. Kennis vd menukaart en wijnkaart onder de knie krijgen, om gasten te kunnen adviseren. Zelf drankjes (koud en warm) maken. (nieuwe) Part-timers aansturen. Leveringen nakijken en inruimen. Eventueel zelf ideeën inbrengen voor menukaart, drankenkaart of dessertkaart.
Naar wie zijn wij op zoek?
Weet jij van aanpakken en heb jij passie voor gastvrijheid? Heb jij een vlotte babbel en kun je tegelijkertijd de timing goed in de gaten houden? Dan zoeken wij jou!
Wat biedt het bedrijf?
Wij zijn een oosters a la carte restaurant met een afhaalservice. Al ruim 26 jaar een begrip in Vught en omgeving. Wil jij leren in een gezellig team en kom jij je afspraken na? Dan is dit iets voor jou!
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers