Kok

Brasserie Thuys Een uitdagende baan met superleuke collega's

Een leerplek voor de opleiding kok. De werkzaamheden bestaan in beginsel uit snijwerkzaamheden en schoonmaakwerkzaamheden. Daarna mis en place zetten en ondersteunen bij de koude kant.

Naar wie zijn wij op zoek?

Teamplayer, leergierig en opgeruimd karakter

Wat biedt het bedrijf?

Indien de werkzaamheden naar ieders tevredenheid worden uitgevoerd, dan bestaat de mogelijkheid om van een BOL-opleiding door te stromen naar een BBL-opleiding.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder