Kok

De Limbourg Sittard

01 Plant zijn werkzaamheden 02 Maakt mise en place 03 Past recepten aan 04 Bereidt gerechten en componenten 05 Werkt gerechten voor de uitgifte af 06 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon 07 Verricht onderhoud aan keukeninventaris 08 Bestelt benodigde producten 09 Ontvangt en controleert geleverde producten 10 Slaat geleverde producten op 11 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder