Meds Gemotiveerde kok in opleiding gezocht
Restaurant Meds is voor leerlingen en stagiaires een bedrijf waar je kwalitatief een hoogstaande stage of leerplek kunt vinden. Daarbij zijn wel veeleisend. We vragen echt volledige inzet en motivatie. Daar staat tegenover dat we zorgen voor een prettige werksfeer, een leuk team, op tijd pauzes en fijne werkuren in overleg. In de keuken van Meds wordt nog zelf brood gebakken, trekken we zelf de sauzen en de fonds en maken we verder eigenlijk alles zelf. Wij garanderen dat je met de juiste inzet en mentaliteit bij ons heel veel gaat leren. Voor meer informatie of vragen, stuur gerust een e-mail of bel ons op 06-22670337
Naar wie zijn wij op zoek?
Motivatie en inzet
Wat biedt het bedrijf?
Veel van onze stagiaires zijn na hun stage bij ons komen werken in de avonden, weekenden en vakanties. Leerlingen zijn aangenomen als vaste medewerker na hun diploma. Er zijn dus volop groeimogelijkheden
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat