Zelfstandig werkend kok

SOL Sittard SOL Grill restaurant, kleine luxe gerechtjes op zijn best TAPAS en meer...

De student ondersteunt het team met de daarbij behorende werkzaamheden wat er word verwacht in zijn leerjaar. We starten de dag om 14 uur en hebben pauze met warme maaltijd om 17 uur, en werken dan door voor de arriverende gasten tot 22:30 uur. In dit jaar word erg gelet op je snijtechnieken en we gaan je voorbereiden op zelfstandig werken en gaan proberen alle facetten van de keuken aan bod te laten komen. Er blijft ook nog een stukje tijd over voor eigen creativiteit omtrent voedsel bereiding.

Naar wie zijn wij op zoek?

de student beschikt over creativiteit, gevoel voor humor en doorzettingsvermogen. Kan goed omgaan met mede collega's en is sociaal aangelegd.

Wat biedt het bedrijf?

Het leerbedrijf biedt jou de kans om de spaanse tapas keuken te ontdekken in een goede sfeer met een leuk hecht team.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder