Leidinggevende bediening

De Pannekoekenbakker Wij zijn De Pannekoekenbakker in Slijk-Ewijk en zijn op zoek naar positief ingestelde mensen die het leuk vinden om aan

Bedrijfsprofiel Ruim 13 jaar zijn wij binnen een landelijk opererende franchise formule “De Pannekoekenbakker” in Slijk-Ewijk gevestigd. In ons restaurant met uitzicht over het water zorgen wij ervoor dat onze gasten genieten van heerlijke pannenkoeken en goede verzorging. Onze keuken is geopend vanaf 11.00 tot 20.00 van dinsdag t/m zondag. In de maanden juli en augustus en de schoolvakanties ook op maandagen geopend. In ons ruime restaurant hebben wij plaats voor 250 gasten binnen en 150 op het terras. Wij werken afhankelijk van de drukte met een team van 4 tot 13 werknemers per afdeling. Iedere dag is het weer de kunst om de ruime keuze aan pannenkoeken snel en met de hoogste kwaliteit aan tafel te serveren. Hierbij zijn organisatorische vaardigheden en een goede samenwerking erg belangrijk.

Naar wie zijn wij op zoek?

Als medewerker bediening bij De Pannekoekenbakker ben jij (mede) verantwoordelijk voor hetgeen er voor en achter de schermen gebeurd. Wij staan voor top service, vers, verantwoord en hoogwaardige kwaliteit. Jong en dynamisch is het team van medewerkers waarvan jij deel gaat uitmaken. Samen met hen maak je het onze gasten ‘van jong tot oud’ naar de zin. Bij ons is het motto “Altijd een feest”. Wat verwachten wij van je? • Een servicegerichte en kwaliteitsgerichte instelling • Goed kunnen werken in teamverband • Flexibele en positieve werkhouding Wat zijn je werkzaamheden? • Voorbereidende werkzaamheden • Je verleent service • Je zorgt met het team dat het restaurant gereed is voor de volgende dag Wat ga je nog meer doen? • Je coördineert de dagelijkse operationele werkzaamheden • Je draagt zorg voor een soepele samenwerking tussen keuken en bediening • Je coacht, motiveert en begeleidt het team op de werkvloer • Je draagt mede zorg voor de gestelde operationele doelstellin

Wat biedt het bedrijf?

Je kunt bij ons veel leren. Er is veel mogelijk om te groeien en zelfstandigheid wordt gewaardeerd. Je kunt bij ons aan de slag met je ambities. Kwaliteit en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel en is dan ook meteen een punt waar je veel aan kunt hebben.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

lees verder