Kok

De Pannekoekenbakker Kok

Je werkt in een jong dynamisch team, variërend van 4 tot 12 werknemers op een dag. Je kunt bij ons groeien in je werk. Er is veel te doen en te leren. Bedrijfsprofiel Ruim 13 jaar zijn wij binnen een landelijk opererende franchise formule “De Pannekoekenbakker” in Slijk-Ewijk gevestigd. In ons restaurant met uitzicht over het water zorgen wij ervoor dat onze gasten genieten van heerlijke pannenkoeken en goede verzorging. Onze keuken is geopend vanaf 11.00 tot 20.00 van dinsdag t/m zondag. In de maanden juli en augustus en de schoolvakanties ook op maandagen geopend. In ons ruime restaurant hebben wij plaats voor 250 gasten binnen en 150 op het terras. Wij werken afhankelijk van de drukte met een team van 4 tot 13 werknemers per afdeling. Iedere dag is het weer de kunst om de ruime keuze aan pannenkoeken snel en met de hoogste kwaliteit aan tafel te serveren. Hierbij zijn organisatorische vaardigheden en een goede samenwerking erg belangrijk.

Naar wie zijn wij op zoek?

Als kok bij De Pannekoekenbakker ben jij verantwoordelijk voor hetgeen uit onze keuken komt. Bij ons is het motto “Altijd een feest” , dit moet uiteraard in onze producten en service naar voren komen. Wij staan voor vers, verantwoord en hoogwaardige kwaliteit. Je maakt deel uit van een dynamisch team. Samen met hen maak je het onze gasten ‘van jong tot oud’ naar de zin. Wat ga je doen? • Je coördineert de dagelijkse operationele werkzaamheden • Je draagt zorg voor een soepele samenwerking tussen keuken en bediening • Je helpt de medewerkers en coacht, motiveert en begeleidt het team op de werkvloer • Je ziet toe op de juiste naleving van de voorschriften (o.a. HACCP en huisregels) • Je opent en sluit geregeld de zaak Bij alles wat je doet zoek je naar verbeteringen en ben je iemand die op zoek is naar nieuwe wegen om resultaten te verbeteren. Wat verwachten wij in je rol als kok: • Gedreven • Initiatief nemend • Je kunt doelgericht werken • Je kunt kwaliteitsgericht den

Wat biedt het bedrijf?

Er is ruimte voor ontwikkeling. Het inbrengen van ideeën en andere inzichten zijn welkom en gewenst. Uiteraard is het daarin belangrijk dat je zelf aangeeft wat je wil leren en zo kunnen we je ook het beste helpen.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder