Gastheer / -vrouw

De Drie Wijzen

De student krijgt bij ons een 1 op 1 training waardoor het prettig is om te werken in ons kleine maar drukke bedrijf. je werkdag start om 10 uur en eindigt rond 19 uur. De avonduren ben je vrij. Je werkzaamheden passen we aan aan wat je kunt en uiteraard wat je moet leren voor je stage opdrachten. Denk hierbij aan gasten ontvangen, bestellingen opnemen, bestellingen wegbrengen. Het volledige plaatje komt aan bod. Ook het opstarten van het restaurant/brasserie tot het afsluiten inclusief poetsen en het netjes achterlaten voor de volgende dag.

Naar wie zijn wij op zoek?

De allerbelangrijkste vaardigheden zijn, vriendelijk zijn en zin hebben in je werk.

Wat biedt het bedrijf?

Wij zijn een kleine brasserie met een klein en hecht team, samen werken staat hierbij voorop. De kans op een vaste aanstelling is hierbij zeker aanwezig. Ook ontvang je bij ons een passend salaris, en reiskosten.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder