Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten Enthousiaste kok gezocht!
Als wereldse kok zorg jij samen met je collega’s dat onze gasten gedurende hun verblijf bij ons diverse lekkernijen vanuit alle windstreken gereserveerd krijgen. Je bereidt alle gerechten die onze afdeling reserveringen heeft afgesproken met de groepen en de gerechten die la carte besteld worden door de gasten in het hotel. En dit allemaal volgens de recepten en de planning die hiervoor gemaakt zijn. Hierbij is het natuurlijk heel belangrijk dat alles wat jij bereidt er smaakvol uitziet, lekker smaakt en dat de kwaliteit goed en constant is. En uiteraard hou je goed rekening met de afgesproken hoeveelheden zodat we niet teveel weg hoeven te gooien. Laat je creativiteit de vrije loop en denk samen met de chef-kok en de sous-chefs mee bij het samenstellen van onze wereldse gerechten. Laat je hierbij inspireren door al het moois dat onze werelds te bieden heeft op culinair vlak.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zoeken een sociaal, gastvrij en gemotiveerde leerling/ student.
Wat biedt het bedrijf?
Wij beiden de kans om veel verschillende dingen te leren. Wij maken dagelijks voor honderden gasten eten, waardoor je werkt in een grote keuken met een groot team. Je komt te werken in een leuk, gezellig en internationaal team! Daarnaast werken we met veel lokale producten en vinden we duurzaamheid erg belangrijk. We vinden het leuk als je hier over mee wil denken.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Met uitzicht op een vaste baan