Zelfstandig werkend kok

Hotel Ernst Sillem Hoeve Toffe leerplaats in steady keukenteam!

Wij bieden; • Een uitdagende leerplaats in de keuken van restaurant Rexdaelder. • Verse en lokale producten, ‘less waste’ en interactie tussen gast en medewerkers staan centraal ! • Een open keuken waar we live op natuursteen koken; leer een ware beleving te creëren voor de gasten! • Chefkok Ronald Hansman is onze ambitieuze chef en leermeester die je superveel kan leren en je graag helpt een keukentopper te worden! • Een prettige werkomgeving, gemotiveerde collega’s in een dynamisch team, waar teamwork vanzelfsprekend is en we het beste uit elkaar halen! En verder…goede afspraken over vrije dagen en weekenden. We streven ernaar dat je twee weekenden per maand vrij bent. Ook verdelen we de feestdagen evenredig, zodat je met je familie, vrienden/vriendinnen of je ‘lover’ ook nog een leuk leven hebt! Wil je morgen nog beter koken dan vandaag? Solliciteer dan meteen naar deze toffe leerplaats!

Naar wie zijn wij op zoek?

• Je leert graag nieuwe dingen! Je bent gek op koken en het bereiden en eten van lekkere gerechten. • Je bent gastgericht, energiek, positief (jouw glas is altijd halfvol) en betrokken. • Je bent creatief, hebt ambitie en gaat voor een hoge kwaliteit.

Wat biedt het bedrijf?

Waarom ons bedrijf zo tof is: • Je komt in een supergezellig team waar we heel behulpzaam zijn voor elkaar. Naast hardwerkende professionals zijn we dol op een beetje humor op de werkvloer. • Je wordt begeleid door een gecertificeerde leermeester die je helpt een keukentopper te worden! • Laat je familie en vrienden met trots zien waar je werkt; hiervoor krijgen zij korting op boekingen voor overnachting en diner.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder