Thermen Resorts: Thermen Soesterberg
Als Leerling Zelfstandig Werkend Kok maak jij de wellnessdag van onze gasten helemaal compleet. Met een heerlijke culinaire ervaring wordt hun dag pas écht onvergetelijk. Jouw gerechten kloppen dan ook op elk vlak. Eerlijk, verantwoord, hoog van kwaliteit en natuurlijk top van smaak. Om dat elke dag voor elkaar te krijgen, heb je de touwtjes stevig in handen. En zie je ruimte voor verbetering? Of heb je ideeën voor de menukaart? Dan kan je daarmee aan de slag. Volg je op dit moment een relevante opleiding? Ben je innovatief, creatief en communicatief sterk? Ben jij de beste versie van jezelf als iedere dag anders is? Ben je flexibel beschikbaar? Naast gastgerichtheid en kwaliteit sta jij bovenaan ons lijstje. Daarom vind je bij ons: een ontspannen (werk)omgeving; een sterk familiegevoel; een hecht team dat voor elkaar door het vuur gaat; twee luxe (live cooking) keukens om in te werken, met o.a. Big Green Eggs positieve energie!
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers