Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

Thermen Resorts: Thermen Soesterberg Assistent horeca in de Wellness

Als horecamedewerker bediening serveer jij niet alleen de heerlijkste gerechten, maar ook een grote glimlach. Jij bezorgt de gast een blijvende herinnering door jouw enthousiasme en die extra stap die jij zet om ervoor te zorgen dat onze gast het restaurant verlaat met een glimlach. Onze restaurants en terrassen worden nog fijner met iemand die weet hoe je gasten écht blij maakt. Jij bent alert en ziet wat onze gasten nodig hebben. Je houdt van aanpakken, maar bent altijd vriendelijk. Zo maak jij de wellnessbeleving van onze gasten compleet. En voor jezelf, want onze wellness is een inspirerende werkomgeving. Van ons spectaculaire live cooking restaurant tot onze buitenbar én lounge; werken bij Thermen Soesterberg is een beleving.

Naar wie zijn wij op zoek?

Als onze nieuwe Horecamedewerk(st)er Bediening ben je op én top gastvrij en heb je oprechte aandacht voor een ander. En…. - Heb je een grote glimlach, op ieder moment van de dag! - Heb je een passie voor horeca - Houd je van aanpakken, bruis je van de energie en ben je representatief - Ben je minimaal twee dagen (of dagdelen) per week flexibel beschikbaar

Wat biedt het bedrijf?

Naast gastgerichtheid en kwaliteit sta jij bovenaan ons lijstje. Daarom… ...vind je bij ons: een ontspannen leeromgeving; een sterk familiegevoel; een hecht team dat voor elkaar door het vuur gaat; positieve energie! ...krijg je bij ons: de ruimte om je privéleven, studie of andere baan te combineren; de kans om jezelf te ontwikkelen. De Thermen Academy helpt je hierbij; leuke extra’s, zoals korting op onze producten én gratis naar de sauna. p.s. mocht je nou voor een andere periode een stage/leerplek zoeken, stuur ons even een berichtje voor de mogelijkheden!

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
  • P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

lees verder