Meewerkend horeca ondernemer

Grand Café de Keuning Een diverse stage binnen onze unieke horecafamilie! We kijken ernaar uit om samen onvergetelijke herinneringen te maken!

Wij zijn Grand Café de Keuning en binnen ons grand café & restaurant zijn er veel afwisselende taken te leren. We zijn een echt familie bedrijf met veel passie en kennis, dat gevoel willen we graag met jullie en onze gasten delen! Dit bereiken we door onze persoonlijke service, waarbij aandacht voor de individuele wensen en behoeften centraal staat. Onze keuken werkt met een Kopa houtskoolgrill, dit geeft een unieke smaak aan onze gerechten. Een kijkje in een dag bij ons: mastiek maken en opstarten van het restaurant voor lunch & diner, het gastvrij verzorgen van de ontvangst-, verblijf- en afscheidsfase van onze gasten tijdens lunch & diner. Wij rouleren binnen de bediening met taken zoals bar, food- & drankrunner, cocktails, opnemen. Tijdens je stage kun je leren over producten, persoonlijke service, vaktechnieken, voldoen aan de verwachting van gasten en een horeca team en nog veel meer. We kijken ernaar uit om onvergetelijke herinneringen met je te creëren!

Naar wie zijn wij op zoek?

Binnen onze familie zoeken we naar iemand: - die creatief, out of the box, durft te zijn. Of er voor open staat om het te proberen! - met interesse in de producten, verhalen, technieken en bereidingen achter bijvoorbeeld bier, wijn, cocktails en gerechten. - die enthousiast wordt van nadenken en leren over de waarom vraag. Wat en hoe serveren we, en vooral ook waarom? - met een open houding. Sta je open om en vooral durf je te leren, fouten te maken, feedback te krijgen en vooral ook te groeien. - die initiatief neemt of dit wilt leren en hierin wilt groeien. - met passie voor gastvrijheid. - die bijdraagt aan het creëren van bijzondere belevingen, wow-stories en herinneringen voor en met gasten. - met een positieve groei mindset. Het vermogen hebben om hard te blijven werken en door te zetten bij tegenslagen, positief zijn, de instelling om initiatief te tonen en je handen uit de mouwen te steken. Hard te werken onder soms lastige omstandigheden.

Wat biedt het bedrijf?

Wat kunnen we je bieden? - onze familie bestaat uit een super gezellig en jong team. - de kans om te leren van een leermeester die zelf afgestudeerd is aan de Rooi Pannen (Horeca-ondernemer-manager) en de BUAS (Hotelmanagement) en daarmee jou schoolsituatie en opdrachten goed kan begrijpen. - leren, groeien en samenwerken binnen een klein team onder directe supervisie van je leermeester. Leren van de kennis van je collega's is het mooiste wat er is! - je loopt stage, maar je bent geen "stagiaire", je bent gewoon part of the team! - "Een team, een taak" is onze team visie. - mogelijkheden tot een 0-uren contract of vast (uren) contract. - een leermeester die tijd neemt en heeft om met je aan de slag te gaan. Bij de start van je stage maken we een overzichtelijke planning van welke taken er gedaan moeten worden en in welke week we deze af zullen ronden (uiteraard rekening houdend met vakanties en feestdagen en wat uitloop.. uitstellen hoort er altijd een beetje bij..)

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder