Restaurant in de oude stempel en brasserie Puur Ben jij die Gastheer of Gastvrouw die het vak in een enthousiast team wil leren! En onze gasten in de watten wilt leggen
Leerling gastheer/gastvrouw, Heb jij het in je de gast een onvergetelijke ervaring te geven? Je gaat in ons Restaurant en Brasserie aan de slag met geweldige producten, nieuwe technieken, maar we houden de klassieke ambacht van ons vak als basis. Je krijgt veel vrijheid om het vak te leren, neemt deel aan proeverijen en gaat onderdeel uitmaken van enthousiast team.
Naar wie zijn wij op zoek?
Leerling gastheer/gastvrouw Zoek jij een leerbedrijf voor volgend schooljaar? Voor leerlingen die de opleiding zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw of zelfstandig werkend kok (of een vergelijkbare opleiding) volgen, hebben wij een werk - en leerplek vrij.
Wat biedt het bedrijf?
Wat bieden wij: - Een veilige en gezellige werkomgeving. - Een plek in ons team van enthousiaste, ambitieuze en hard werkende collega's. - Een plek waar ruimte is om door te ontwikkelen. - Deelnemen aan proeverijen en excursies. - Goede begeleiding doormiddel van 2 leermeesters. - Zondag en maandag vrij. - 1 vroege dienst en avond vrij. - Collectieve voordelen
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring
- Met uitzicht op een vaste baan