't Vaerhoes leuke serieuze leerling kok, die in een jong team wil werken
Je start om 11.00uur in de keuken. Ben je eerder dan drinken we eerst een kop koffie, cappuccino of iets anders. Door de dag ben je bezig met het voorbereiden van de mise en place en het bereiden van de lunchkaart samen met een zelfstandig kok. Onze openingstijden voor de keuken zijn op woensdag en donderdag tot 17.30uur en vrijdag, zaterdag en zondag tot 19.30uur. Prima tijden als je het niet te laat wilt maken. Omdat we een startend horecabedrijf zijn, liggen er veel mogelijkheden om mee te denken hoe we het nog betere kunnen doen op deze mooie AA locatie. Je leert dus behalve in de keuken staan ook een horeca organisatie beter van binnenuit kennen. Doordat we een kleine hechte organisatie zijn bestaande uit een gezin met 4 kinderen en 10-15 medewerkers zijn de lijnen kort.
Naar wie zijn wij op zoek?
Als kok ben je leergierig, nauwkeurig en positief ingesteld. Voor de rest vooral jezelf meenemen ;)
Wat biedt het bedrijf?
Veel mogelijkheden tot meedenken, we betrekken je bij onze organisatie en daarnaast fijne werktijden in een super leuke organisatie
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid