Kok

Nieuw Vosseven Gezellige en enthousiaste kok in opleiding

Als kok ben je onderdeel van ons jonge en enthousiaste (keuken)-team, wat normaal gesproken bestaat uit 5 teamleden. Boshuis Nieuw Vosseven ligt tegen de Belgische grens, midden in het bos aan het water. Hierdoor is het een mooie en rustgevende locatie. We hebben plaats voor ongeveer 100 tot 200 personen. In de zomerperiode is ons terras open en is het druk bezet met wandelaars en fietsers. In de winterperiode is het voornamelijk in de weekenden druk en is er doordeweeks genoeg aandacht om collega's te begeleiden. Als kok mag je bij ons veel werkzaamheden uitvoeren. Alles wat je op school leert kan hier toegepast worden. We bereiden diverse soorten gerechten; van huisgemaakt gebak tot overheerlijke spareribs. Alles wordt dagelijks vers bereid met verse producten. Duurzaamheid staat hierbij hoog in het vaandel (zo min mogelijk voedsel verspillen), hierdoor blijft het uitdagend. Onze kaart wisselt per seizoen. Collega's die met ons meedenken waarderen we zeer.

Naar wie zijn wij op zoek?

Het is heel fijn als iemand gemotiveerd is, leergierig en tegen een grapje kan. Respectvol omgaan met collega's en gasten is een must. Meedenken met de organisatie wordt gewaardeerd en staan we zeker voor open.

Wat biedt het bedrijf?

Je komt in een jong, groeiend en sociaal team te werken op een unieke locatie! Veel ruimte voor humor en gezelligheid, maar uiteraard ook hard werken. Tevens bieden wij de mogelijkheid voor een aanstelling na de stage als het voor beiden partijen goed bevalt. Uiteraard krijgt een stagiair bij een ons een stagevergoeding conform de horeca CAO. Mocht je tot sluit dienen te werken, is er vaker de mogelijkheid om met een collega mee te rijden die je thuis kan afzetten.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder