Zelfstandig werkend kok

Nieuw Vosseven

De student wordt een volwaardige medewerker binnen ons keukenteam onder begeleiding van onze leermeester(s). De taken bestaan o.a. uit: Voorbereiden en draaien van de lunch Voorbereiden en draaien van de dinerkaart Meedenken met seizoensgerechten en seizoenskaarten Opstarten en sluiten van de keuken Werken met MEP lijsten, afsluitlijsten en alle voorwaarden omtrent de hygiëne regels

Naar wie zijn wij op zoek?

• je hebt zin om te werken en je interesse ligt in de horeca- keuken • je vindt het leuk om in teamverband te werken, maar zelfstandig werken is voor jou ook geen probleem • je durft om hulp te vragen wanneer nodig • je beschikt over de nodige humor en kunt tegen een grapje Je kunt opdrachten naar behoren uitvoeren Je vindt het leuk om mee te denken, creatief te zijn

Wat biedt het bedrijf?

Boshuis Nieuw Vosseven ligt midden in de bossen, gelegen aan een Ven waar iedereen welkom is, zelfs honden en paarden. Naast ons restaurant hebben we ook een aparte zaal waar vaker feesten en partijen gehouden worden. Ons team bestaat uit veelal jonge mensen waarbij er altijd een ervaren collega aanwezig is om het team aan te sturen en te begeleiden waar nodig. We hebben een informele bedrijfscultuur, houden van gezelligheid en beschikken over de nodige humor. We weten wat hard werken is, maar ontspanning na een drukke dag met een drankje naar keuze moet er ook zijn. We staan voornamelijk bekend om ons huisgemaakt gebak en onze overheerlijke spareribs en burgers; alles word vers bereid. Iedere vrijdagavond hebben we cocktailavond en een aantal keren per jaar organiseren we evenementen zoals een bierfestijn of een markt. Daarnaast verkopen wij ons eigen unieke, zelf gebrouwen biertje; ’t Voske wat een hardloper is onder de gasten. Volop gezelligheid bij ons!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder