Office & Management Support Specialist

WBM Staal Service Centrum B.V. Word de drijvende kracht achter de schermen: Stage Office Management bij WBM Staalservice!

Je begint de dag met een planningsoverleg met je collega’s op de afdeling Office Management. Samen bespreken jullie de agenda’s van de dag en eventuele prioriteiten. Daarna ga je aan de slag met een mix van taken: - Je helpt bij het beheren van de agenda's van de directie en zorgt ervoor dat afspraken soepel verlopen. Dit vraagt om nauwkeurigheid en het vermogen om snel te schakelen. - Je houdt belangrijke documenten zoals contracten, offertes en rapporten bij en zorgt ervoor dat alles goed geordend en up-to-date is. - Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers, zowel telefonisch als via e-mail. Hier leer je hoe je professioneel communiceert en klantgericht te werk gaat. - Je ondersteunt bij het afhandelen van administratieve taken zoals het verwerken van bestellingen, facturen en correspondentie. Dit geeft je inzicht in de operationele kant van het bedrijf. In de loop van de dag is er altijd ruimte om vragen te stellen aan je begeleider of om mee te kijken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben jij een gemotiveerde student Office Management & Support Specialist en op zoek naar een stage waarin je écht het verschil kunt maken? Dan zijn we bij WBM Staalservice op zoek naar jou! We bieden je een leerzame en uitdagende stageplek, waarin je volop praktijkervaring opdoet en jezelf verder kunt ontwikkelen. Wie zoeken we? We zijn op zoek naar een proactieve en leergierige student die graag zijn of haar theoretische kennis in de praktijk wil brengen. Jij bent iemand die goed georganiseerd is, graag met mensen werkt en energie krijgt van een afwisselende werkdag. Bij ons krijg je de kans om bij te dragen aan de dagelijkse gang van zaken binnen het bedrijf en je wordt betrokken bij allerlei processen, van administratieve ondersteuning tot het organiseren van vergaderingen. We zoeken een georganiseerde, communicatieve en flexibele student die goed kan multitasken en nauwkeurig werkt. Je kunt zelfstandig én in teamverband werken, bent digitaal vaardig en denkt probleemoplossend.

Wat biedt het bedrijf?

Tijdens je stage bij WBM krijg je volop de kans om je verder te ontwikkelen op verschillende gebieden: Tijdmanagement: Door het beheren van agenda's en deadlines leer je hoe je effectief prioriteiten stelt en flexibel omgaat met onverwachte situaties. Professionele communicatie: Je zult veel in contact staan met collega’s, klanten en leveranciers. Dit helpt je om sterke communicatieve vaardigheden te ontwikkelen en professioneel te handelen in uiteenlopende situaties. Organisatorische vaardigheden: Je krijgt inzicht in hoe je vergaderingen en dagelijkse kantooractiviteiten efficiënt organiseert en coördineert. Probleemoplossend denken: Door de afwisseling van taken leer je snel schakelen en oplossingen te vinden voor uitdagingen die zich voordoen. Praktijkervaring: Door de combinatie van administratieve, organisatorische en communicatieve taken krijg je een goed beeld van hoe een kantooromgeving in een groot bedrijf werkt. Kortom, bij WBM krijg je een mooie stagekans!

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Voert office & management support uit
  • P3-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P3-K1-W2 Ondersteunt bij ontwikkelen van corporate information
  • P3-K1-W3 Handelt administratieve en financiële zaken af
  • P3-K1-W4 Organiseert interne bijeenkomsten

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder