Allround hospitality medewerker

Bilderberg Chateau Holtmühle Bilderberg Hotel Chateau Holtmühle zoekt een enthousiaste stagair en of leerling!

De student zal werkzaam zijn in een van de leukste restaurants van Tegelen. Een restaurant wat onderdeel is van een hotelketen. Hierdoor krijgen wij niet alleen Leisure gasten maar ook veel internationale zakenmensen. Deze afwisseling en uitdaging maakt het een van de leukste restaurants om werkzaam te zijn. Wij streven naar perfectie en hebben de wens om iedereen gast met een glimlach te laten vertrekken! De student zal werkzaam zijn in het F&B gedeelte, dit kan een normaal diner zijn maar ook dingen als een bruiloft of een zakelijk diner. Tot slot zal de leerling meegenomen worden in de processen die achter de schermen gebeuren. Denk daarbij aan het maken van menukaarten en/of het bestellen van wijnen en drank.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn opzoek naar een student die beschikt over de volgende vaardigheden. De student moet enthousiast en leergierig zijn, niet bang zijn om dingen te vragen of fout te doen. Verder verwachten wij dat de student de Nederlandse taal machtig is en het liefst zichzelf kan redden in zowel het Duits als het Engels. Tot slot zoeken we iemand die sociaal is en graag onder de mensen is.

Wat biedt het bedrijf?

Ons bedrijf beschikt over een jong en gezellig team. Mensen die elkaar graag helpen en samen tot een hoger niveau komen. Verder leer je bij ons omgaan met verschillende type gasten. Uiteraard bestaat er de kans dat iemand na de stage kan blijven werken!

Wat ga je leren?

  • Treedt op als aanspreekpunt voor klant/gast/reiziger/bezoeker
  • B1-K1-W1 Ontvangt de klant/gast/reiziger/bezoeker
  • B1-K1-W2 Informeert en adviseert de klant/gast/reiziger/bezoeker
  • B1-K1-W3 Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten
  • B1-K1-W4 Signaleert en behandelt klachten
  • B1-K1-W5 Onderhoudt in- en/of externe contacten
  • Voert administratieve processen uit
  • B1-K2-W1 Houdt de voorraad bij
  • B1-K2-W2 Verzamelt en verwerkt informatie
  • B1-K2-W3 Houdt de administratie bij
  • Organiseert en voert activiteiten uit
  • B1-K3-W1 Maakt een planning voor de organisatie van activiteiten
  • B1-K3-W2 Bereidt de uitvoering van activiteiten voor
  • B1-K3-W3 Begeleidt activiteiten
  • B1-K3-W4 Rondt de activiteit af
  • Werkt in de gastvrijheidsbranche
  • B1-K4-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K4-W2 Neemt reserveringen aan en adviseert de gasten
  • B1-K4-W3 Adviseert gasten en registreert de bestelling
  • B1-K4-W4 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K4-W5 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K4-W6 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K4-W7 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • B1-K4-W8 Voert afrondende werkzaamheden uit

lees verder