Leidinggevende bediening

Terneuzen Hotels - Churchill Terneuzen Sta Sterk in de Bediening – Jouw Stage als Leidinggevende bij Restaurant Taste in Terneuzen!

Als stagiair(e) leidinggevende bij Restaurant Taste krijg je een veelzijdige en leerzame ervaring in de horeca. Je start je dag in de ochtend of middag en zal dagelijks gasten ontvangen. Je verwelkomt onze gasten hartelijk en zorgt ervoor dat ze zich meteen thuis voelen. Gastvrijheid staat bij ons centraal, want comfort is our business. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze gasten. Het restaurant team is dynamisch, gezellig en professioneel. Als stagiair(e) leidinggevende bediening bij Restaurant Taste krijg je de kans om niet alleen je vaardigheden in de bediening te ontwikkelen, maar ook om te ervaren wat er komt kijken bij het leidinggeven in een restaurant. Tijdens je stage werk je nauw samen met de restaurantmanager, waarbij je de dagelijkse leiding van het restaurant meebeleeft. Je krijgt inzicht in de leidinggevende taken en de verantwoordelijkheden die horen bij het coördineren van een restaurantteam.

Naar wie zijn wij op zoek?

Als leerling leidinggevende bediening bij Restaurant Taste zoeken wij iemand die beschikt over de volgende eigenschappen: - Leergierig en nieuwsgierig: Je bent altijd bereid om nieuwe dingen te leren en hebt een sterke interesse in het ontwikkelen van je leidinggevende vaardigheden. - Je hebt een passie voor gastvrijheid en zorgt ervoor dat onze gasten altijd een warm welkom voelen. - Je kunt duidelijk en effectief communiceren met zowel gasten als collega's, wat essentieel is voor het soepel laten verlopen van de bediening. - Je neemt het initiatief, ziet kansen om verbeteringen door te voeren en durft beslissingen te nemen wanneer dat nodig is. - Je straalt enthousiasme uit en hebt altijd een positieve houding, ook tijdens drukke momenten. Je weet anderen te motiveren en een fijne sfeer te creëren.

Wat biedt het bedrijf?

Restaurant Taste is onderdeel Churchill hotel Terneuzen, waarvan City Hotel Terneuzen ook behoort tot één van de hotels van Terneuzen Hotels. Door de diverse aspecten van de horeca die ons bedrijf aanbiedt is dit de perfecte leerplaats om je ervaring op te doen. Het team is dynamisch, enthousiast, hecht en professioneel, waarvan je erg veel kan leren.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

lees verder