Leidinggevende bediening

Brasserie de Kraag Jouw stage bij Brasserie de Kraag | Verschillende opleidingen bediening & keuken

JOUW STAGE BIJ BRASSERIE DE KRAAG Wij vinden het belangrijk om leerlingen binnen ons bedrijf te laten groeien en op de juiste manier te begeleiden om echte professionals te worden. Niet alleen vinden wij het belangrijk dat de leerling een ontwikkeling doormaakt op vaktechnisch gebied, maar ook op persoonlijk vlak. Als bedrijf proberen wij constant te vernieuwen en mee te gaan met de tijd. Zo vinden wij een combinatie tussen werk en privé heel erg belangrijk en zijn wij erg flexibel tegenover onze leerlingen en medewerkers. Als bedrijf denken we in mogelijkheden maken de stage op maat speciaal voor jou. Binnen ons bedrijf hebben we twee toegewijde leermeesters. Joris van Zuidam is verantwoordelijk voor de bediening & management, en is bevoegd voor niveau 1 tot en met 4. In de keuken wordt ons team geleid door Berry Gerritsen, die bevoegd is voor niveau 1 tot en met 4.

Naar wie zijn wij op zoek?

gastvrij, teamspeler, aansturend vermogen, gemotiveerd, geïnteresseerd.

Wat biedt het bedrijf?

zeker kans op een vaste aanstelling, een hecht team en doorgroeimogelijkheden.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder