Golfpark de Haenen Hospitality in het groen, leren op dé golfbaan van Breda!
Je gaat meewerken met het horecateam van Golfpark De Haenen. Na jouw inwerkperiode zullen we jou veel zelfstandigheid geven om jouw leerdoelen te behalen. We zullen jou koppelen aan een buddy collega bij wie je altijd terecht kan met vragen. De werkzaamheden zullen bestaan uit opnemen en uitserveren van eten en drinken, barwerkzaamheden en baancatering (het in de baan bereiden en/of uitserveren van gerechten en drankjes. De brasserie heeft een maandelijks wisselende kaart met zowel toegankelijke als culinaire gerechten waarbij het seizoen leidend is.
Naar wie zijn wij op zoek?
Sociaal en verzorgd
Wat biedt het bedrijf?
Bij het goed afronden van de stage is er de mogelijkheid te blijven werken bij De Haenen.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers