Waterrijk Oesterdam Bij Oesterdam verwelkomen we je in een wereld waarin je jouw professionele ambities kan ontplooien!
Je bent het gezicht van het bedrijf en verantwoordelijk voor organisatie en structuur op de vloer in het restaurant. Je hebt oog voor kwaliteit op het gebied van gastenservice, product en mensen kennis. Onder je taken vallen onder andere onderstaande werkzaamheden • Aanspreekpunt voor alle afdelingen binnen het bedrijf gerelateerd aan de horeca • roosters/planningen maken voor zowel restaurant als events • voorraad beheer restaurant en events (mastiek, dranken, etc) • kassa up to date zowel inrichting als uitleg personeel • zorg dragen dat alle personeel er verzorgd uitziet als in kleding en persoonlijke verzorging
Naar wie zijn wij op zoek?
Je bent een expert als het aankomt op hospitality Je hebt geen 9-17 mentaliteit en weet wanneer je aanwezigheid gewenst is Je bent zelfverzekerd en stressbestendig. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal mondeling. Kennis van de Duitse taal is een pré.
Wat biedt het bedrijf?
DIVERSE TEAMS, SAMEN 1 FAMILIE Bij Oesterdam hebben we een breed scala aan carrièremogelijkheden, van de dynamische energie in de horeca, waar elke maaltijd een ervaring wordt, tot de kalmte en sereniteit in de housekeeping, waar elk detail telt.
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf