1633 eten en drinken
Wie zijn wij? 1633 Eten en Drinken, hét Grandcafé in Halsteren! Wij zijn van 's morgens tot 's avonds geopend en gasten kunnen bij ons terecht voor een kopje koffie met een taartje, een eenvoudige of uitgebreide lunch, een borrel met lekkere hapjes en voor diner. Wie ben jij: iemand met passie voor gastronomie, creatief en innovatief en leergierig! Onze gediplomeerde koks gaan je leren hoe je de theorie in praktijk kunt zetten en hoe je op piek momenten je hoofd koel kunt houden. De stage plaats is in een enthousiast keukenteam met goede werksfeer. Bij 1633 Eten en Drinken staat kwaliteit en gastvrijheid bovenaan. Wij zijn opzoek naar een stagiair die ons ook kan verrassen met leuke nieuwe ideeën!
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf