Waterrijk Oesterdam Klaar voor je #paycation?
-Mise en place taken uitvoeren -Beoordelen van de te gebruiken ingrediënten op versheid, houdbaarheid, e.d. -Uitvoeren van de bereidingen, bewaken/controleren van de kwaliteit, gaarheid, smaak, kleur, vloeibaarheid e.d. en uitvoeren van bijstellingen/bijdoseringen. gereed maken van bestellingen door het uitvoeren van à la minute-kook-werkzaamheden -Portioneren en garneren volgens vastgelegde standaarden met betrekking tot ingrediënten, receptuur, werkmethoden en uiterlijke presentatie. -Opzetten, versieren en bijhouden van buffetten. -Bewaken van houdbaarheid en hygiëne.
Naar wie zijn wij op zoek?
afwisselende taken leuk vindt en zich niet gek laat maken tijdens drukke momenten en positief ingesteld is met enige ervaring in de horeca. Spreek je een beetje Engels en Duits? Top!
Wat biedt het bedrijf?
Je salaris volgens cao Horeca; Een dynamische werkomgeving; Goede begeleiding waar we graag persoonlijk tijd en energie in willen steken; Reiskostenvergoeding (vanaf 30 km enkele reis); Parttime uren: 20-38 per week
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit