Medewerker productietechniek

Metaglas Operations B.V. Leerling monteur binnendienst!

Jij gaat meewerken als leerling monteur in onze productie. Onder begeleiding van een collega ga je Metaglas producten maken en leer je alle kneepjes van het vak. Tot jouw takenpakket behoren onder andere het zelfstandig zagen, bewerken, monteren, verspanen en produceren van de Metaglas producten op een zo effectief en efficiënt mogelijke wijze. Denk hierbij aan het monteren van raambeslag, persen, onderdelen monteren, assemblage werkzaamheden en beglazen. Wanneer jij alle werkzaamheden beheerst ga je zelfstandig aan de slag.

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij bent geïnteresseerd in de techniek en jij wilt jouw twee rechterhanden graag gebruiken. Je hebt technisch inzicht en weet van aanpakken! Je kunt serieus en zelfstandig werken en je beschikt over een flexibele instelling. Je wilt graag een technische opleiding volgen, je bent net geslaagd voor een technische opleiding of je hebt al wat ervaring in een technische functie. Jij bent op zoek naar een leuke baan waarin je jezelf verder kan gaan ontwikkelen.

Wat biedt het bedrijf?

Jij krijgt de kans om een ??technisch vak te leren in een leuke en gevarieerde functie. Je wordt begeleid om zelfstandig producten te kunnen maken. Je werkt in een leuk team met enthousiaste collega's. Wij bieden je volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Verder bieden wij jou: Een goed salaris passend bij de functie; 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen (bij een fulltime dienstverband); Een baan voor 32 uur; Een persoonlijk budget voor ons MetaFit vitaliteitsprogramma; Alle voordelen van de CAO metaalbewerkingsbedrijf; Innovatieve projecten; Leuke werkomgeving met bedrijfsfruit, een vrijdagmiddagborrel en leuke activiteiten georganiseerd door onze personeelsvereniging.

Wat ga je leren?

  • Vervaardigt producten en/of onderdelen
  • B1-K1-W1 Bereidt de werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Vervaardigt en/of bewerkt het product
  • B1-K1-W3 Meet en controleert het product en/of onderdeel
  • B1-K1-W4 Rondt de werkzaamheden af en levert het (metaal)product op

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder