Van der Valk Hotel Tiel F&B Stagiair(e)
LET OP: SOLLICITEREN KAN VIA WWW.STAGEBIJVANDERVALK.NL Ben jij die sprankelende persoonlijkheid die onze gasten laat stralen? Als F&B Stagiair(e) doe je er samen met je collega’s alles aan om onze gasten in één van onze restaurants een geweldige beleving te geven. Dit doe jij door: - Een perfecte voorbereiding. Vooraf heb je de tafels sfeervol aangekleed met het juiste servies, bestek en glaswerk. Je weet precies welke gasten gereserveerd hebben. - Onze gasten met een stralende glimlach te verwelkomen. - Hen op keurige wijze te bedienen. - Alles te vertellen over de fantastische gerechten op onze menukaart. - De lekkerste drankjes klaar te maken en te serveren. - Professionele en persoonlijke service te verlenen in het ontbijt, a la carte restaurant, de congres- & feestzalen. - Vergaderzalen klaarmaken. - Werken met kassasysteem. - En te luisteren naar de wensen van onze gasten. Want samen willen we de verwachtingen van onze gasten overtreffen!
Naar wie zijn wij op zoek?
Werken bij de toekan betekent: werken bij het meest gastvriendelijke hotel van Nederland. Jouw positieve instelling sluit hier perfect bij aan.
Wat biedt het bedrijf?
Heb je interesse in deze stageplek? Reageer dan via https://stagebijvandervalk.nl/o/fb-stagiaire/c/new
Wat ga je leren?
- Verricht facilitaire werkzaamheden
- B1-K1-W1 Faciliteert bijeenkomsten
- B1-K1-W2 Verwerkt gegevens met informatiesystemen
- B1-K1-W3 Voert logistieke werkzaamheden uit
- B1-K1-W4 Bevordert de veiligheid
- B1-K1-W5 Onderhoudt ruimten en apparatuur
- B1-K1-W6 Onderhoudt contact met interne en externe klanten en leveranciers
- B1-K1-W7 Signaleert klachten en verbeterpunten en handelt deze af
- Voert beheerstaken uit
- P2-K1-W1 Maakt een plan voor uitvoering van facilitaire dienstverlening
- P2-K1-W2 Voert contractbeheer uit
- P2-K1-W3 Beheert financiën
- P2-K1-W4 Stemt af met het management
- Geeft leiding
- P2-K2-W1 Begeleidt en stuurt (lerende) medewerkers aan
- P2-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P2-K2-W3 Voert gesprekken met medewerkers