Facilitair leidinggevende

Van der Valk Hotel Tiel Chef de Partie | Zelfstandig Werkend Kok in opleiding

LET OP: SOLLICITEREN KAN VIA WWW.STAGEBIJVANDERVALK.NL In onze keuken wordt op hoog niveau gekookt en kan het soms razend druk zijn. Het is dus hard werken. Maar tegelijkertijd geeft het je een kick om te zien dat de gasten echt genieten van alle culinaire gerechten die jij samen met je collega’s hebt bereid. Dit ga je doen: - Je ondersteunt het keukenteam met de mise en place van de gerechten. - Je maakt zelfstandig de heerlijkste basisgerechten. - Je draagt bij aan een indrukwekkende presentatie van de gerechten. - Je helpt met het opruimen van de keuken. - Je beoordeelt de kwaliteit van te gebruiken producten/ingrediënten (versheid, houdbaarheid e.d.). - Je ontwikkelt recepten en past deze aan indien gewenst. - Je maakt calculaties e.d. en bespreekt in overleg afwijkende menu’s voor partijen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij bent een echte team player en steekt graag de handen uit de mouwen. Je bent creatief en leergierig en volgt een horeca/koksopleiding.

Wat biedt het bedrijf?

Heb je interesse in deze stageplek? Reageer dan via https://stagebijvandervalk.nl/o/chef-de-partie-zelfstandig-werkend-kok-in-opleiding/c/new

Wat ga je leren?

  • Verricht facilitaire werkzaamheden
  • B1-K1-W1 Faciliteert bijeenkomsten
  • B1-K1-W2 Verwerkt gegevens met informatiesystemen
  • B1-K1-W3 Voert logistieke werkzaamheden uit
  • B1-K1-W4 Bevordert de veiligheid
  • B1-K1-W5 Onderhoudt ruimten en apparatuur
  • B1-K1-W6 Onderhoudt contact met interne en externe klanten en leveranciers
  • B1-K1-W7 Signaleert klachten en verbeterpunten en handelt deze af
  • Voert beheerstaken uit
  • P2-K1-W1 Maakt een plan voor uitvoering van facilitaire dienstverlening
  • P2-K1-W2 Voert contractbeheer uit
  • P2-K1-W3 Beheert financiën
  • P2-K1-W4 Stemt af met het management
  • Geeft leiding
  • P2-K2-W1 Begeleidt en stuurt (lerende) medewerkers aan
  • P2-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P2-K2-W3 Voert gesprekken met medewerkers

lees verder