Leidinggevende bediening

Albron / Ahold DC Tilburg 8632 Zet de eerste stap voor je verdere carrière met een stage bij Albron

Ben jij een enthousiaste student die de opleiding Fastservice of Leidinggevende Bediening volgt? Stap dan binnen in de wereld van Albron. Albron is de grootste foodserviceorganisatie van Nederland met locaties in bedrijfsrestaurants, zorginstellingen, winkelgebieden, scholen en Center Parcs vakantieparken. Maar je vindt ons ook op evenementen zoals de Keukenhof en de Nijmeegse vierdaagse. Op deze locatie werk je in een bedrijfsrestaurant en verzorg je het eten en drinken voor de medewerkers op de locatie. Binnen Albron is elke locatie weer anders. We vertellen je graag meer over deze locatie. En met zoveel locaties is er altijd de mogelijkheid om tijdens en na je stage binnen Albron te groeien naar jouw volgende uitdaging.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wanneer is een stage bij Albron voor jou? • Je volgt een mbo-opleiding niveau 1 t/m 4. • Je hebt een passie voor eten en drinken of wil die ontdekken. • Je bent enthousiast, ambitieus, leergierig en gemotiveerd. • Voor deze locatie is een minimum leeftijd van 18 jaar

Wat biedt het bedrijf?

Onze menukaart voor jou: • Een toffe stage met hands-on ervaring in de bedrijfshoreca. • Stagevergoeding van minimaal €600 bij een werkweek van 38 uur. • Goede begeleiding door ervaren collega’s en leermeesters • Kansen voor groei en ontwikkeling binnen onze organisatie met 1400 restaurants in Nederland en België. • Automatisch gratis lid van Jong Albron. De vereniging voor Albron collega’s tussen 18 en 35 jaar met meerdere evenementen per jaar. • Toegang tot de Albron Academy met vele interessante en leuke cursussen.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder