Manager / ondernemer horeca

Tuinhuis Culinair 'Open en enthausiaste jonge dame of heer gezocht'

Je gaat aan de slag binnen een jong team van gastvrouwen en koks die dagelijks hun kennis en passie met je willen delen! Je bent inzetbaar (na overleg) in de bediening(50%), keuken(25%) en office(25%) Voert naast alle voortkomende werkzaamheden op de werkvloer ook een functie in van probleemoplosser tot marketeer. Denk hierbij aan: Ontwikkelen van een marketings strategie en acties. verbeteren en onderhouden van werkprocessen. Het voorbereiden en voeren van vergaderingen/besprekingen. Het mee ontwikkelen en volgen van nieuwe trends en innovatieven ideeën.

Naar wie zijn wij op zoek?

We zijn op zoek naar een 'nieuwe member' die houdt van aanpakken, die een open karakter heeft en zelf zijn eigen ideeën mee durft uit te spreken. Je bent een teamplager die zowel initiatief neemt maar ook kan luisteren naar advies.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een leerplek aan met luxe horeca tijden. Een plek waar je veel kunt leren en een springplank naar hogerop als je dat wenst. Wij zijn een leerplek die met alles een verschil probeert te maken binnen ons concept van lunchen eten en drinken. Onze barista bereid de mooiste koffies, cappuccino's, verse ijskoffie'e en diverse thee en huisgemaakte icetea's. Vanuit de bar bieden we diverse bieren op tap en fles, diverse open wijnen, cocktails en digestieven. Je kunt dus goed aan je tap skills werken en mooie wijnen en cocktails bereiden en uitserveren voor onze gasten. Daarnaast ben je veel in contact met gasten, je organiseert en werkt mee op de vloer. Van A tot Z komt aan bod en zo doe je snel veel ervaring op in de verschillende fases die wij verzorgen om onze gasten te verwennen.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder