Gossimijne Uden Bedieningsmedewerker met ambities naar leidinggevende
Bij Gossimijne Uden hebben we een jong team. We zijn avondhoreca. Onze dag start om 14.00 uur. We beginnen met de voorbereidingen om te zorgen dat we goed klaar staan om vanaf 17.00 uur onze gasten te ontvangen. We serveren tapas en a la carte, daarnaast kunnen bij ons gerechten afgehaald en bezorgd worden. Bij ons kan je leren hoe de dagplanning gemaakt wordt, maar ook meekijken met het maken van de roosters. Je leert hoe je vooruit moet plannen zodat er al op tijd geschakeld kan worden als dat nodig is. Daarnaast is een belangrijke taak dat je leert hoe je een avond draait waarin je meewerkt, maar ook een helicopter view houdt op wat er op de vloer gebeurt.
Naar wie zijn wij op zoek?
We zijn op zoek naar een enthousiaste bedieningsmedewerker met verantwoordelijkheidsgevoel en je bent stressbestendig. Je kan overzicht houden en durft de aansturing van het team op te pakken. Je neemt initiatief als dat nodig is.
Wat biedt het bedrijf?
Wil jij ook lid zijn van de GossiCrew en leren hoe je in de hectiek van een avond toch overzicht kunt houden en samen kunt werken om onze gasten een fantastische avond te bieden dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je krijgt goede begeleiding en de tijd om ons bedrijf en team goed te leren kennen.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- Behoort niet tot het takenpakket: P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1 Verzamelt informatie
- Behoort niet tot het takenpakket: P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
- Behoort niet tot het takenpakket: P4-K2-W3 Selecteert dranken
- P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- Behoort niet tot het takenpakket: P4-K3-W4 Begroot financiën
- Behoort niet tot het takenpakket: P4-K3-W5 Bewaakt financiën
- P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
- Behoort niet tot het takenpakket: P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan
- Opleiden voor een mbo-certificaat