STOKED Sociale en leergierige iemand voor in de bediening
Bij restaurant STOKED serveren wij kwaliteit in een relaxte setting. Hoewel de nadruk op vlees ligt, staat er op de kaart ook vis en vegetarisch. Daarnaast schenken wij diverse dranken en hebben een wijnkaart met ongeveer 50 wijnen. Het restaurant heeft ruim 80 zitplaatsen en een ruimte geschikt voor private dining. Met een divers bedieningsteam, keukenteam en afwassers zijn de omstandigheden ideaal om te leren aan te sturen en leiding te geven. Wij nemen echt de tijd en moeite voor je begeleiding en je gaat sowieso veel leren bij ons.
Naar wie zijn wij op zoek?
Ben jij enthousiast en leergierig? Dan zijn wij al een heel eind en ben je van harte welkom. Verder is het fijn als je sociaal bent en het leuk vindt om contact te leggen met je collega's en het belangrijkst de gast.
Wat biedt het bedrijf?
Bij STOKED heb je de unieke kans om mee te bouwen aan een relatief nieuw restaurant. Maak deel uit van een jong en ambitieus team. De setting is relaxt, maar wij streven wel naar de hoogste kwaliteit. Er is een hoop kennis binnen het team en je kan veel leren over gastheerschap, wijnen en sterke dranken, eten (met de focus op vlees) en wijn-spijs.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1 Verzamelt informatie
- P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3 Selecteert dranken
- P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4 Begroot financiën
- P4-K3-W5 Bewaakt financiën
- P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken