Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

Hotel Udens Duyn

Plant zijn werkzaamheden Maakt mise en place Past recepten aan Bereidt gerechten en componenten Werkt gerechten voor de uitgifte af Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon Verricht onderhoud aan keukeninventaris Bestelt benodigde producten Ontvangt en controleert geleverde producten

Naar wie zijn wij op zoek?

Affiniteit met een oudere doelgroep.

Wat biedt het bedrijf?

Je komt in een dynamisch bedrijf met enthousiaste collega's. Een werkplek waar je met veel verschillende disciplines te maken krijgt en er veel aandacht is voor "vers koken", en dieetvoeding.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
  • P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder