Leidinggevende bakkerij

Jippie's Creatieve bakstage bij @jippies_. Help mee met het maken van onder andere taarten, cakepops, tartelettes, koekjes en cupcakes

Om te zien wat ik zoal maak kun je een kijkje nemen op instagram en tiktok: @jippies_. Ik maak taarten en andere sweets voor onder andere bruiloften, verjaardagen, babyshowers en allerlei andere feestelijke gelegenheden. De stagiaire(s) zullen helpen met het maken van deze bestellingen en worden meegenomen in het hele proces, van het aannemen van de bestelling, tot het ophaalmoment. Daarbij ontwikkel ik altijd een speciaal menu voor feestdagen zoals Sinterklaas, Kerst, Valentijn, Pasen, en geef ik workshops. Daarnaast is er veel ruimte voor de stagiaire(s) om eigen inbreng te geven aan projecten en dat wordt altijd zeer gewaardeerd.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student is enthousiast, creatief, heeft een oog voor details en heeft affiniteit met bakken. Enige vaardigheid in social media (Instagram, TikTok, Capcut, Youtube) wordt gewaardeerd, maar is niet verplicht.

Wat biedt het bedrijf?

Een gezellige werkplek waar je creativiteit goed tot zijn recht komt. Veel eigen inbreng en veel variatie in werkzaamheden. Als het van beide kanten goed bevalt, is er kans op een vaste aanstelling. En niet te vergeten: heel veel taart en ander lekkers.

Wat ga je leren?

  • Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W1 Plant de productie van bakkerijproducten
  • B1-K1-W2 Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
  • B1-K1-W3 Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
  • B1-K1-W5 Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
  • B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
  • B1-K1-W7 Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
  • B1-K1-W8 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
  • Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op
  • P3-K1-W1 Bestelt benodigde grondstoffen en producten
  • P3-K1-W2 Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
  • P3-K1-W3 Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes
  • Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur
  • P3-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • P3-K2-W2 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • P3-K2-W3 Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten
  • Voert leidinggevende taken uit
  • P3-K3-W1 Maakt een operationeel plan
  • P3-K3-W2 Plant en verdeelt werkzaamheden
  • P3-K3-W3 Begroot financiën
  • P3-K3-W4 Beheert financiën
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P3-K3-W5 Stuurt medewerkers aan
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P3-K3-W6 Voert intern formele gesprekken

lees verder